Pogoji uporabe

Pred uporabo spletnega mesta in storitev, ki jih ponuja, natančno preberite te pogoje uporabe

Z obiskom ali uporabo spletnega mesta ali z naročanjem preko njega potrjujete, da se strinjate s temi pogoji. Če obiščete spletno mesto ali pregledate njegovo vsebino in / ali naročite blago prek njega, izjavljate, da ste prebrali, razumeli, da ima pravno sposobnost in se strinjate, da se boste držali teh pogojev uporabe. Če se z njimi ne strinjate, prosim, ne uporabljajte spletnega mesta. Ti pogoji uporabe zajemajo vse izdelke, ki jih ponuja spletna stran. Vse spremembe teh pogojev uporabe morajo odobriti lastniki spletnega mesta in jih objaviti. Vsi drugi dokumenti in splošni pogoji so neveljavni. Vsak obiskovalec spletnega mesta, ki uporablja njegove storitve, se strinja, da bo brez izjeme upošteval te pogoje uporabe v celoti. Če se ne strinjate s pogoji tega, kupujte prek njega. Pošiljanje naročila pomeni sprejemanje teh pogojev v celoti.

Naročila

Naročila je treba poslati in prejemati preko interneta prek ustreznih naročilnic, ki so na voljo na tem spletnem mestu. Šteje se, da smo vaše naročilo prejeli v času, ko ste obveščeni po e-pošti. Podrobnosti vašega naročila so na voljo po uspešnem zaključku in poslane preko potrditvenega e-poštnega naslova na vaš elektronski naslov.

Cene in promocije

Vse cene na spletnem mestu so dokončne. V primeru aktivne promocije bodo lahko vsi kupci izdelke kupili po ustrezni promocijski ceni. Cene izdelkov se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Kupcem bomo zaračunali po ceni izdelka, ki je bila trenutna ob nakupu.

Pogoji prevoza

Izdelke lahko dobavimo po vsej državi. Kupljene izdelke bomo odposlali preko kurirja na naslov za dostavo, naveden ob nakupu. Način plačila je plačilo. V krajih, kjer blaga ni mogoče poslati po kurirju, se bodo uporabljale storitve nacionalne poštne službe. Dobave potekajo vsak dan, razen za vikende in praznike.

Vračilo zneskov

Prošnje za vrnitev ali odpoved pošljemo po elektronski pošti. V zahtevi mora uporabnik navesti razloge za vračilo. Pridržujemo si pravico do zavrnitve zahteve, če navedene razloge štejemo za neutemeljene. Vrnjeni izdelek mora biti v popolnoma enakem stanju, kot je bil (kot nov), ne da bi se odprl in / ali ima paket poškodovano celoto. Moral bi biti kot nov, brez sledi poškodb.

Če želite ugoditi prošnji, morate pokazati številko naročila in podatke osebe, ki je izdelek prvotno kupil in katere podrobnosti so prikazane v kodi naročila.

V primeru dokazane napake z naše strani (pridobljen napačen izdelek ali izdelek z napako) mora kupec izdelek vrniti v desetih (10) dneh od dneva, ko ga je prejel.:

  1. 1. V primeru dokazane napake z naše strani (pridobljen napačen izdelek ali izdelek z napakami) mora kupec izdelek vrniti v desetih (10) dneh od dneva, ko ga je prejel.received it.
  2. 2. Če kupčeva odločitev, da izdelek vrne, ni posledica katerega koli od zgoraj navedenih objektivnih razlogov, si podjetje pridržuje pravico, da zahteve ne izpolni. Če je pritožba potrjena, lahko kupec izdelek vrne v desetih (10) dneh od datuma prejema. V tem primeru vse prevozne stroške in razlike v ceni izdelkov krije kupec.

V vseh primerih morajo biti proizvodi v stanju, ki ga prejme kupec, brez poškodb celovitosti, brez poškodb in v originalni embalaži. Če jih ne vrnemo v roku desetih (10) dni, potem naša trgovina ne zahteva vračila.

V skladu s pogoji storitve in odobritvijo vračila izdelka je kupec upravičen do prejema drugega izdelka enake vrednosti ali do povračila. Kupcem se povrnejo do devetdeset (90) dni od datuma prejema izdelka.

V primeru večkratnih povračil naše podjetje po lastni presoji meni, da stranka zlorablja pravico do vračila ali zlonamerno namero. V tem primeru ima podjetje pravico zavrniti vrnitev izdelka, tudi če so izpolnjeni zgoraj opisani pogoji. Ti pogoji ne posegajo v pravice potrošnikov, ki jih določa zakon.

Svoje obveznosti kot stranke
Pogoji uporabe

Družba si pridržuje pravico do sprememb in posodobitev teh pogojev uporabe. Prenovljeni pogoji uporabe začnejo veljati z dnem objave na tej strani. Občasno preglejte spremembe pogojev uporabe na tej strani.

Veljavna legalizacija - pristojnost

Ta sporazum urejata mednarodna in lokalna (predlagana) zakonodaja, zlasti zakoni, ki urejajo vprašanja, povezana z e-trgovino, prodajo na daljavo in zaščito potrošnikov, in so pod izključno pristojnostjo sodišč v kraju registracije našega podjetja.

Izdelek

Izdelki, ki jih ponujamo preko e-trgovine, so najvišje kakovosti in pokrivajo vse zahteve. Analizirani so tudi glede kakovosti in uporabe. Za vsako drugo uporabo ali uporabo, razen tiste, za katero je izdelek namenjen in omenjen, je odgovorna samo stranka.

Politika zaupnosti

Osebni podatki o strankah tega spletnega mesta ostajajo zaupni in se uporabljajo samo za informacije in naročilo izvršilnih 18 let in se strinjajo s podatki, ki jih uporablja naše podjetje. Vaši osebni podatki ne bodo posredovani tretjim osebam, če jih zakon ne zahteva.